ondernemers spreekuur social media niets voor mij Ondernemers Spreekuur. Iedere derde donderdagmiddag van de maand een spreekuur speciaal voor ondernemers in het mkb en zelfstandig professionals. Een professional houdt spreekuur over een onderwerp uit zijn of haar vakgebied. Natuurlijk is er gelegenheid voor vragen, kennismaken en netwerken met de andere aanwezige ondernemers. Deelname is gratis.

Op donderdag 16 april 2015 is het thema:

Social Media dat is niets voor mij!

Je bent gestart met social media, want dat hoort toch zo? En nu doe je er weinig meer mee. Jij en je collega’s vinden het niks. Het kost veel te veel tijd en wat heb je er aan?

Kom dan naar dit ondernemers spreekuur!

Over social media en verschillende platformen geef ik algemene informatie.
We bespreken de voordelen én de valkuilen van social media.

Meld je aan voor dit ondernemers spreekuur via sandra@webredactie.info. Je kunt je laptop meenemen, misschien kun je de tips direct toepassen. Ik ontmoet je graag donderdag 16 april aanstaande om 14.30 uur.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar is wel zo prettig.

De volgende spreekuren zijn ingepland:
Donderdag 16 april                  Social Media dat is niets voor mij!
Donderdag 21 mei
Donderdag 18 juni

De thema’s worden later vastgesteld.

Ondernemers Spreekuur

De Oude Apotheek
1e verdieping
Haven 67
2871 CL Schoonhoven
van 14.30 tot 16.30 uur
info@deoudeapotheek.com

Voor koffie en thee wordt een kleine vergoeding gevraagd.

In de voormalige apotheek aan de Haven in Schoonhoven is ondernemerswinkel De Oude Apotheek gevestigd. De ondernemerswinkel is een locatie van Welkom op het Werk. De Oude Apotheek biedt ondernemers een flexibele werkplek of vergaderruimte. Organiseer hier je workshops of trainingen, boek een praktijkruimte voor (stoel)massages of plan je coachinggesprekken, jij bedenkt de mogelijkheden. Naast een grote algemene ruimte op de begane grond zijn er kleine spreekkamers en een grotere vergaderzaal op de eerste verdieping. Informeer naar de arrangementen en mogelijkheden via Welkom op het Werk. Welkom op het Werk heeft op zes verschillende locaties flexwerkplekken en werkplekken voor filemijders.

ondernemerswinkel De Oude Apotheek

 

Reacties zijn uitgeschakeld