ondernemers spreekuur schoonhovenVanaf maart 2015 start in Schoonhoven het Ondernemers Spreekuur. Iedere derde donderdagmiddag van de maand een spreekuur speciaal voor ondernemers in het mkb en zelfstandig professionals. Een professional houdt spreekuur over een onderwerp uit zijn of haar vakgebied. Natuurlijk is er gelegenheid voor vragen, kennismaken en netwerken met de andere aanwezige ondernemers. Deelname is gratis.
Het eerste spreekuur geef ik!

Op donderdag 19 maart 2015 met thema:
Website tips – tips voor en over de inhoud van je website.

Ben jij verantwoordelijk voor de website van een bedrijf? Of ben je zelfstandig professional en nieuwsgierig naar tips? Lijkt het je fijn om met anderen over de inhoud van websites te praten? Dan is dit spreekuur voor jou interessant.

Meld je aan voor dit ondernemers spreekuur via sandra@webredactie.info Geef bij de aanmelding je websiteadres door en stel je meest belangrijke vraag. Dan behandelen we die tijdens het spreekuur. Je kunt je laptop meenemen, misschien kun je de tips direct toepassen. Ik ontmoet je graag donderdag 19 maart aanstaande.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar is wel zo prettig.

De volgende spreekuren zijn ingepland:
Donderdag 19 maart               Website tips – Handige tips voor en over de inhoud van je website
Donderdag 16 april
Donderdag 21 mei
Donderdag 18 juni

De thema’s worden later vastgesteld.

Ondernemers Spreekuur

De Oude Apotheek
1e verdieping
Haven 67
2871 CL Schoonhoven
van 14.30 tot 16.30 uur
aanmelden via info@deoudeapotheek.com

Voor koffie en thee wordt een kleine vergoeding gevraagd.

In de voormalige apotheek aan de Haven in Schoonhoven is ondernemerswinkel De Oude Apotheek gevestigd. De ondernemerswinkel is een locatie van Welkom op het Werk. De Oude Apotheek biedt ondernemers een flexibele werkplek of vergaderruimte. Organiseer hier je workshops of trainingen, boek een praktijkruimte voor (stoel)massages of plan je coachinggesprekken, jij bedenkt de mogelijkheden. Naast een grote algemene ruimte op de begane grond zijn er kleine spreekkamers en een grotere vergaderzaal op de eerste verdieping. Informeer naar de arrangementen en mogelijkheden via Welkom op het Werk. Welkom op het Werk heeft op zes verschillende locaties flexwerkplekken en werkplekken voor filemijders.

ondernemerswinkel De Oude Apotheek

 

Reacties zijn uitgeschakeld