Instagram

instagram stappenplan webredactie info
Instagram is populair, het aantal gebruikers wereldwijd en in Nederland groeit snel. Veel grote merken, celebraties, en bn’ers hebben een Instagram account. Met Instagram kun jij ook jouw producten, werk en verhaal laten zien.

Met Instagram maak je jouw eigen unieke visuele content. Een waardevol onderdeel van je social media en contentstrategie.

Instagram voert in rap tempo belangrijke veranderingen door. Hoe maak je gebruik van de mogelijkheden en moet je wel alles gebruiken? Hoe kom je tot een herkenbare eigen stijl?

Ben je nieuwsgierig of Instagram iets voor jou en je onderneming is?

Kom naar een Instagram introductie, een gratis informatie bijeenkomst. Je krijgt uitleg over Instagram, inspirerende voorbeelden en tips. Meer dan selfies, retro filters en niet-originele foto’s. 

De informatie bijeenkomst is de eerste stap van het Instagram 1 – 2 – 3  stappenplan.

In drie stappen hulp bij je online communicatie met Instagram.

Instagram 1 – 2 – 3  stappenplan

  1. informeren Laat je informeren tijdens de gratis informatie bijeenkomsten.

data

locatie
De Werkbank
Kerkstraat 2
Schoonhoven

de Instagram introducties gaan door bij voldoende belangstelling.

2. trainen

Tijdens de training maak je een eenvoudige strategie en planning voor je online communicatie. Je leert handig om te gaan met smartphone fotografie. Krijgt tips voor beeldbewerking die je mooie Instagram-foto’s en een heldere beeldstijl opleveren. De spelregels en werkwijze voor Instagram worden je duidelijk. Je weet hoe je jouw doelgroep vindt, je goede onderschriften schrijft en hoe je hashtags en mentions gebruikt. Je gaat naar huis met inspirerende tips en ideeën, je eigen concrete plan en handvatten om:

– direct aan de slag kunt met Instagram
– mooie smartphone foto’s te maken
– om je bedrijf, producten en verhaal visueel te maken
– online en offline zichtbaar te combineren

Om aan deze training deel te nemen is een smartphone of tablet noodzakelijk, en ben je bekend met het gebruik daarvan. Je hebt een (zakelijk) Instagram account en beschikt over de wachtwoorden.

data
op aanvraag en op locatie mogelijk.

locatie
De Werkbank
Kerkstraat 2
Schoonhoven

investering   vanaf  € 75,- ex btw.
minimaal vier en maximaal acht deelnemers per training

tip deze training kan ik op locatie geven aan meerdere medewerkers van één bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden voor een maatwerktraining.

3.  coachen

Coaching op locatie; in jouw winkel, op het bouwterrein, in je werkplaats, bij jouw koffiebar of restaurant. Je gebruikt Instagram al een tijdje en wil een persoonlijke on-the-spot coaching.

– hoe maak je inspirerende foto’s op locatie
– wat heeft de afgelopen periode opgeleverd
– volg je het plan, en waar kun je misschien bijsturen
– nieuwe ideeën, de frisse blik van iemand buiten de organisatie

tijden in overleg en op aanvraag.
investering vanaf € 150,- ex btw.

Mijn Instagramaccount gebruik ik privé. Het account is openbaar, ik gebruik het niet zakelijk. Alle foto’s zijn door mij gemaakt met een smartphone en de Instagram-app. Ik gebruik geen extra lensjes of statieven.

Workshop smartphone fotografie

– fotograferen met mobiel –

Voor De Werkbank, creatief atelier in Schoonhoven, heb ik een leuke actieve workshop smartphone fotografie ontwikkeld. Met een kleine groep mensen drie uur aan de slag met tips voor betere foto’s en creatieve compositie inclusief een fotowandeling. Lees meer over deze workshop via De Werkbank.

 

Reacties zijn uitgeschakeld