ondernemersspreekuur beeldmateriaalOndernemers Spreekuur. Iedere derde donderdagmiddag van de maand een spreekuur speciaal voor ondernemers in het mkb en zelfstandig professionals. Een professional houdt spreekuur over een onderwerp uit zijn of haar vakgebied. Natuurlijk is er gelegenheid voor vragen, kennismaken en netwerken met de andere aanwezige ondernemers. Deelname is gratis.

Op donderdag 21 mei 2015 is het thema:

Beeldmateriaal – foto en film online

We zijn sterk visueel ingesteld, we kunnen niet zonder beeldmateriaal. Je hebt het nodig voor je website en de social media. Maar hoe kom je aan geschikt materiaal en mag je gedownloade foto’s zomaar gebruiken?

Kom naar dit ondernemers spreekuur!

We bespreken het gebruik van bestaand beeldmateriaal, het aanschaffen en maken van nieuw beeldmateriaal. Van fotografie met je smartphone, het gebruik van stockfoto’s tot de nieuwste trend livestreaming.

Dit Ondernemers Spreekuur is in samenwerking met Thys van den Dool van Couvians Studio. Thys is een jonge ondernemer die o.a. de fotovakschool heeft gedaan.

Meld je aan voor dit ondernemers spreekuur via sandra@webredactie.info. Je kunt je laptop meenemen, misschien kun je de tips direct toepassen. Ik ontmoet je graag donderdag 21 mei aanstaande om 14.30 uur.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar is wel prettig.

De volgende spreekuren zijn ingepland:
Donderdag 21 mei   Beeldmateriaal – foto en film online
Donderdag 18 juni   . . .


Ondernemers Spreekuur

De Oude Apotheek
1e verdieping
Haven 67
2871 CL Schoonhoven
van 14.30 tot 16.30 uur
info@deoudeapotheek.com

Voor koffie en thee wordt een kleine vergoeding gevraagd.

In de voormalige apotheek aan de Haven in Schoonhoven is ondernemerswinkel De Oude Apotheek gevestigd. De ondernemerswinkel is een locatie van Welkom op het Werk. De Oude Apotheek biedt ondernemers een flexibele werkplek of vergaderruimte. Organiseer hier je workshops of trainingen, boek een praktijkruimte voor (stoel)massages of plan je coachinggesprekken, jij bedenkt de mogelijkheden. Naast een grote algemene ruimte op de begane grond zijn er kleine spreekkamers en een grotere vergaderzaal op de eerste verdieping. Informeer naar de arrangementen en mogelijkheden via Welkom op het Werk. Welkom op het Werk heeft op zes verschillende locaties flexwerkplekken en werkplekken voor filemijders.

ondernemerswinkel De Oude Apotheek

 

Reacties zijn uitgeschakeld